Protectia datelor GDPR

rollup.com.ro este un site de comert online.

Toate informatiile continute sunt proprietatea S.C. BB media color deco srl, J32/809/2010, CUI RO27781540.

Vizitarea si/sau cumpararea de servicii si/sau produse de pe site-ul rollup.com.ro, implica acceptarea Termeni si Conditii de utilizare.

In conformitate cu politica europeana de protectia datelor, GDPR, va informam despre datele dvs. pe care suntem nevoiti sa le prelucram pentru a putea sa trimitem produsele comandate. Accesul pe site este gratuit si nu implica limitari pentru vizitatorii inregistrati sau neinregistrati cu cont.

Comanda produselor se poate face:

1. cu cont (aveti avantajul ca puteti vizualiza parcursil coletului, puteti vedea cand doriti comenzile facute, produsele comandate sau salvate ca si interesante in "lista de dorinte"). In acest caz datele raman salvate in contul dvs. Puteti comanda oricand din contul dvs., va puteti actualiza datele, parola, adresele de livrare/facturare.

2. fara cont - in acest caz completati datele de contact, livrare, plata si transport, fara cont, fara parola. Acestea nu raman salvate de catre noi, deci veti fi nevoiti la fiecare comanda sa le completati.

Aveti dreptul legal sa cereti stergerea datelor definitiv, este suficient sa ne trimiteti un mail sau un mesaj prin forma de contact, Contacteaza-ne.

Specificati numele sau adresa de email si datele vor fi sterse din server de catre respunsabilul cu protectia datelor din firma.

Parcurge si:
Despre sisteme

Transport si plata

Politica de confidentialitate

Returnari produse